Deelnemen aan ClubMiddag

Bestaande leden kunnen zich pas weer aanmelden voor de volgende Clubmiddag, zodra de uitnodiging daarvoor is verzonden door Miranda, dus geen aanmelding 2 of 3 maanden vooruit. Aanmelden kan alleen via email of per privewhatsapp, zodat er helder overzicht blijft met betrekking tot de volgorde van aanmelding. Deze regeling hanteer ik strikt, zodat er alle ruimte is én blijft voor iedereen om zich aan te melden en de Club niet maanden vooruit vol zit.

De samenstelling van de club blijft op deze manier ook afwisselend elke maand, omdat er steeds een andere dynamiek is. Door geen specifieke opleidings- en toelatingseisen is er een grote verscheidenheid in mensen en achtergronden. Blijf respectvol, ook als iemand anders denkt en leeft.

Zodra er 24 leden zijn, dan is er een tijdelijke inschrijfstop voor nieuwe leden. We bouwen dan met deze 24 vrouwen de Club op en door meerdere malen deel te nemen zal de vertrouwdheid met elkaar toenemen. Indien er leden uiteindelijk toch afvallen, dan kunnen er uiteraard weer nieuwe leden bijkomen.

Indien je meer houdt van een klein vast clubje mensen, dan adviseer ik je om uit te zien naar die opzet elders. We schrijven maximaal 24 leden in omdat slechts 50% regelmatig meedoet en 50% soms. (In juli en augustus houden we vakantie) Als je je meteen aanmeldt na de ontvangst van de uitnodiging, dan is de kans erg groot dat je er de volgende keer gewoon weer bij kunt zijn.

Er zijn ook leden die het prettig vinden om niet verplicht te worden elke maand mee te doen. Ook zijn er leden die een actieve agenda hebben en gemiddeld 4 keer per jaar kunnen meedoen. Voor iedereen ligt dat anders. Vandaar dat we om die reden een groter ledenbestand aanhouden, zodat we elke maand wél een leuke groep gemotiveerde dames kunnen ontmoeten. Met een kleiner aantal leden is het dus lastiger om de groep elke maand vol te krijgen. Doe dus in elk geval 4 keer per jaar mee om voeling te houden met onze club.