Contact of Aanmelden

Lees alles op deze website rustig door, want het vertelt je wat de bedoeling van onze Club is.

Wil je de sfeer komen proeven? Meld je dan aan via het formulier op deze pagina. Na aanmelding ontvang je eerst een korte bevestigingsmail en 1 week van tevoren de adresgegevens en welke lekkernij je mag meebrengen naar de Clubmiddag.

Jouw mobiel nummer vragen wij zodat we je aan onze whatsapp groep kunnen toevoegen, omdat we je dan altijd kunnen bereiken. Soms gaat er met mailverkeer iets niet goed en krijg jij niet de informatie die je nodig hebt. Indien je geen ontvangstbevestiging na een paar minuten hebt ontvangen ná je aanmelding (dubbelklik op de verzendbutton) dan is er iets niet goed gegaan en verzoeken wij jou nogmaals je aanmelding te doen tot je de ontvangstbevestigingsmail hebt gekregen.

Indien jij je aanmeldt, dan is het belangrijk dat je in de regio woont die hieronder staat afgebeeld of er zeer vlakbij. Reistijd en reiskosten willen wij hiermee beperkt houden, omdat elk lid ons een keertje als gastvrouw thuis ontvangt. Woon je verder weg dan kunnen we je dus helaas niet inschrijven.

Jouw thuisadres moet makkelijk en goed met Openbaar Vervoer (bus of trein) te bereiken zijn en slechts een paar minuten lopen is. Niet iedereen in de club heeft een auto en vandaar deze praktische voorwaarde.

Minimale deelname-bijdrage vanaf 2021

Vanaf 1 januari 2021 is er een kleine minimale deelname-bijdrage om lid te worden of lid te blijven van onze Club. Klik op de link voor info hierover.

Via info@clubvoorbloeiendeconversaties.nl zijn we tevens bereikbaar.

Heel graag tot binnenkort bij onze Clubmiddag!

Bloeiende groet,

Miranda Nanda Maria van Dijk,

Maatschappelijk organisator, sr. trainer & counselor, auteur psychologische boeken.

“Sinds 1998 organiseer ik diverse sociaal maatschappelijke initiatieven om mensen te verbinden of versterken”