Contact of Aanmelden

Lees alles op deze website rustig door, want het vertelt je wat de bedoeling van onze Club is. Hoe we met elkaar omgaan vind je bij onze privacy en huisregels.

Wil je de sfeer komen proeven? Meld je dan aan via het formulier op deze pagina. Na aanmelding ontvang je eerst een korte bevestigingsmail en 1 week van tevoren de adresgegevens en welke lekkernij je mag meebrengen naar jouw eerste Clubmiddag.

Tevens zal de oprichter/organisator je binnen 1 week telefonisch benaderen voor een korte telefonische kennismaking om verwachtingen uit te wisselen, zodat we enigszins weten of onze Club iets voor jou kan zijn. We verwachten dat je binnen 2 maanden ná je aanmelding op proef hebt meegedaan. Is dat niet het geval dan is ná die 2 maanden het reguliere lidmaatschapstarief van toepassing. We willen een betrokken groep vrouwen hebben die enthousiast meedoen.

Jouw mobiel nummer vragen wij ook zodat we je aan onze whatsapp-groep kunnen toevoegen, omdat we je dan altijd kunnen bereiken. Soms gaat er met mailverkeer iets niet goed en krijg jij niet de informatie die je nodig hebt. Indien je geen ontvangstbevestiging na een paar minuten hebt ontvangen ná je aanmelding (dubbelklik op de verzendbutton) dan is er iets niet goed gegaan en verzoeken wij jou nogmaals je aanmelding te doen tot je de ontvangstbevestigingsmail hebt gekregen.

Indien jij je aanmeldt, dan is het belangrijk dat je in de regio woont van de oranje ster of er zeer vlakbij. Reistijd en reiskosten willen wij beperkt houden voor iedereen, omdat elk lid ons een keertje als gastvrouw bij haar thuis ontvangt. Woon je verder weg dan kunnen we je dus helaas niet inschrijven. Dus dames die in de provincie Noord-Holland wonen, of aanvullend Flevoland en Utrecht, kunnen zich inschrijven.

Jouw thuisadres moet makkelijk en goed met auto en Openbaar Vervoer (bus of trein) te bereiken zijn en vanaf de bushalte slechts een paar minuten lopen.

Minimale deelname-bijdrage om lid te worden

Er is een kleine deelname-bijdrage om lid te worden of lid te blijven van onze Club. Klik op deze link voor info hierover.

  Via info@clubvoorbloeiendeconversaties.nl zijn we tevens bereikbaar.

  Heel graag tot binnenkort bij onze Clubmiddag!

  Bloeiende groet,

  Miranda Nanda Maria van Dijk,

  Maatschappelijk Organisator, Sr. Counselor & Trainer – Menselijke Transformatie, auteur psychologische levensthema-boeken.

  “Sinds 1998 organiseer ik diverse sociaal maatschappelijke initiatieven om vrouwen met elkaar te verbinden of te versterken”