Jaarlijks Feestdag Diner op 24 december 18.30 – 21.30

Voor alle leden van onze Club is er één keer per jaar een groot Feestdag Diner waar je je voor kunt opgeven. Het is dé dag dat je iedereen tegelijk, dus als iedereen komt 30 dames van de Club, kunt ontmoeten. Er wordt dan culinair genoten, er zijn vragenkaartjes om elkaar te bevragen als je dat leuk vindt, en je kunt ook gewoon informeel kletsen met elkaar.

Suggesties voor het aankomend Clubjaar kunnen door iedereen ingebracht worden.

Locatie: Hartje Amsterdam (uitstekend met OV bereikbaar) EYE FILMMUSEUM.

Tijd: 18.30 tot 21.30

Bijzonderheden: Er is een hoogstaand menu en 3 consumpties inbegrepen, goede wijnen naar keuze voor 70 euro all-in en een basic menu met ook 3 consumpties maar wel vaste keuze in een witte en rode wijn voor 50 euro all-in. EYE restaurant is een goed bekendstaand restaurant met een goede keuken.

Dus dé gelegenheid om de club verder te leren kennen en culinair te genieten op een toplocatie. Vanaf Amsterdam Centraal Station kun je het gratis pontje naar Eye nemen, en dan is het nog 3 minuten lopen naar EYE.

Er wordt een mooi menu samengesteld door de kok en je kunt jouw keuze dan gewoon ter plekke doorgeven en eventuele allergieën. Het menu wordt begin december toegestuurd ter info aan de deelnemers van het diner.