Vanaf 2021 minimale deelname-bijdrage

Om té vrijblijvende deelname van leden te vermijden en een toegewijde groep te bouwen en waarborgen, voeren we vanaf 1 januari 2021 een minimale deelname-bijdrage in.

Vanaf 2021 vragen wij onze leden dus een kleine deelname-bijdrage van € 2 per maand / € 24 per kalenderjaar, voor tegemoetkoming in websitekosten, organisatie- en administratiekosten. Verder zijn er geen kosten verbonden aan deelname.

Bestaande leden die al ingeschreven staan, betalen de deelname-bijdrage 1e week januari van het nieuwe kalenderjaar per bank aan de oprichter & organisator. Zij ontvangen een mail met alle gegevens en een tikkie per whatsapp.

Om toewijding aan onze Club te stimuleren voeren wij dit dus in vanaf 2021. 2020 was vooral een jaar om te komen proeven. Veel gratis Clubs laten een groter verloop in deelnemers zien en minder betrokkenheid doordat het kosteloos is, wij willen dat vermijden!

De deelname-bijdrage staat los van hoeveel keer je kunt of wilt deelnemen tijdens het jaar. Indien je gedurende het jaar opzegt, dan geeft dit géén recht op restitutie van je betaalde deelname-bijdrage. Een eerste keer proeven is gewoon kosteloos. Daarna gaat de ledenbijdrage in als je lid blijft. Restitutie is ook niet mogelijk bij landelijke regeringsmaatregelen die het organiseren van de ClubMiddagen verbieden.